Gå videre til innholdet

VÅRSALG | 40% RABATT MED GRATIS FRAKT

KJØP NÅ, BETAL SENERE MED KLARNA

Om oss

Velkommen til KiddoPatches! Vi er et selskap som er lidenskapelig opptatt av å beskytte barn mot myggstikk på en trygg og naturlig måte. Vår historie begynte da vi innså at det var behov for en enkel, effektiv og kjemikaliefri løsning for å holde myggen borte fra barna våre.

KiddoPatches er et innovativt produkt som er utviklet med tanke på barns velvære og sikkerhet. Våre myggavvisende klistremerker er utformet for å gi barn effektiv beskyttelse mot irriterende og potensielt farlige myggstikk, uten å måtte bruke kjemiske sprayer eller kremer på den følsomme huden deres.

Produktet vårt er basert på en vitenskapelig formulert og testet kombinasjon av essensielle oljer, som citronella og peppermynte, som har blitt brukt i hundrevis av år av urfolk for å avvise mygg. Ved å innlemme disse naturlige ingrediensene i plastrene våre kan vi tilby en effektiv og trygg løsning for å beskytte barn mot myggstikk.

Vi er stolte av kvaliteten på våre KiddoPatches og den forskjellen de gjør i livet til barn og familier. Produktet vårt er enkelt å bruke - bare fest klistremerkene på barnets klær nærmest de utsatte kroppsdelene, og de vil være beskyttet i opptil 72 timer.

I tillegg til å være effektive mot mygg, er våre KiddoPatches også snille mot miljøet. Vi bruker bare naturlige ingredienser, og plastrene våre er laget av medisinsk fiberduk som er både slitesterkt og miljøvennlig.

KiddoPatches er perfekte for innendørs og utendørs aktiviteter, inkludert lek i hagen, turer til parker og skoger, campingturer, fotturer og mye mer. Vi er sikre på at familien din vil elske produktet vårt like mye som vi gjør.

Takk for at du velger KiddoPatches for å beskytte barna dine mot mygg på en naturlig og trygg måte. Vi ser frem til å hjelpe deg med å nyte en bekymringsfri og myggfri sommer sammen.

Med vennlig hilsen, KiddoPatches-teamet