Gå videre til innholdet

VÅRSALG | 40% RABATT MED GRATIS FRAKT

KJØP NÅ, BETAL SENERE MED KLARNA

Returer og refusjoner

Retningslinjer for refusjon

For de fleste varer, i den usannsynlige situasjonen at produktet ditt er defekt, kan du sende det tilbake til oss for refusjon eller bytte av varer innen 30 dager etter mottak. Refusjon for returfrakt er ikke tilgjengelig for dette.

For å være kvalifisert for retur må varen være ubrukt og i samme stand som da du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

Returer (hvis aktuelt)

Når returen din er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen din. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen din. Hvis refusjonen blir godkjent, vil den bli behandlet, og et beløp vil automatisk bli kreditert kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmåten innen et visst antall dager.

Forsinket eller manglende refusjon (hvis aktuelt)

Hvis du ikke har mottatt refusjon ennå, bør du først sjekke bankkontoen din på nytt.

Kontakt deretter kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen din blir offisielt publisert.

Kontakt banken din. Det er ofte en viss behandlingstid før en refusjon offentliggjøres.

Hvis du har gjort alt dette og fortsatt ikke har mottatt refusjonen din, kan du kontakte oss via kontaktskjemaet vårt.

Ombytting (hvis aktuelt)

Vi bytter bare ut varer hvis de er defekte eller skadet. Hvis du trenger å bytte den mot den samme varen, kan du sende oss en e-post ved hjelp av kontaktskjemaet vårt.

Frakt

Vi vil instruere deg via e-post om hvor du skal sende varen din for retur.

Du er ansvarlig for å betale dine egne fraktkostnader for å returnere varen. Fraktkostnader refunderes ikke. Hvis du mottar en refusjon, vil kostnadene for returfrakt bli trukket fra refusjonen din.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar for det erstattede produktet å nå deg variere.

Hvis du sender en vare som koster mer enn £ 750, bør du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi vil motta den returnerte varen din.