Gå videre til innholdet

VÅRSALG | 40% RABATT MED GRATIS FRAKT

KJØP NÅ, BETAL SENERE MED KLARNA

Vilkår for tjenesten

VILKÅR FOR BRUK

----

OVERSIKT

Dette nettstedet drives av  På hele nettstedet refererer begrepene "vi", "oss" og " tilbyr dette nettstedet, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester tilgjengelig fra dette nettstedet til deg, brukeren, forutsatt at du godtar alle vilkår, betingelser, retningslinjer og merknader som er angitt her.

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i vår "Tjeneste" og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for bruk", "Vilkår"), inkludert de tilleggsvilkårene og retningslinjene som er referert til her og / eller tilgjengelig via hyperkobling. Disse bruksvilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, forhandlere og/eller innholdsleverandører.

Vennligst les disse bruksvilkårene nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å gå inn på eller bruke deler av nettstedet godtar du å være bundet av disse bruksvilkårene. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke gå inn på nettstedet eller bruke noen av tjenestene. Hvis disse bruksvilkårene anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse bruksvilkårene.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan når som helst se den nyeste versjonen av bruksvilkårene på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse bruksvilkårene ved å legge ut oppdateringer og/eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter at endringer er lagt ut, utgjør din aksept av disse endringene.

Butikken vår ligger hos Shopify Inc. De gir oss netthandelsplattformen som gjør det mulig for oss å selge våre produkter og tjenester til deg.AVSNITT 1 - VILKÅR OG BETINGELSER FOR NETTBUTIKKEN

Ved å godta disse vilkårene for bruk bekrefter du at du har nådd myndighetsalderen i staten eller provinsen der du bor, eller at du har nådd myndighetsalderen i staten eller provinsen der du bor, og at du har gitt oss ditt samtykke til å la noen av dine mindreårige forsørgere bruke dette nettstedet.

Du kan ikke bruke produktene våre til ulovlige eller uautoriserte formål, og du kan heller ikke ved bruk av tjenesten bryte noen lover i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, opphavsrettslover).

Du må ikke overføre ormer eller virus eller noen kode av destruktiv art.

Brudd på eller overtredelse av noen av vilkårene vil føre til umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.


AVSNITT 2 - GENERELLE VILKÅR

Vi forbeholder oss retten til å nekte å levere tjenester til hvem som helst når som helst og uansett grunn.

Du forstår at innholdet ditt (ikke inkludert kredittkortinformasjon) kan overføres ukryptert og involvere (a) overføringer over forskjellige nettverk; og (b) endringer for å overholde og tilpasse seg tekniske krav til tilkoblede nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon er alltid kryptert under overføring over nettverk.

Du samtykker i ikke å reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom, uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss.

Overskriftene som brukes i denne avtalen er kun tatt med for enkelhets skyld og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.


AVSNITT 3 - INFORMASJONENS NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG PÅLITELIGHET

Vi er ikke ansvarlige hvis informasjonen som gjøres tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Materialet på dette nettstedet er kun ment som generell informasjon og bør ikke brukes som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer oppdaterte informasjonskilder. Enhver bruk av materialet på dette nettstedet skjer på eget ansvar.

Dette nettstedet kan inneholde noe historisk informasjon. Historisk informasjon er ikke nødvendigvis oppdatert og er kun ment som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjonen på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.


AVSNITT 4 - ENDRINGER I TJENESTEN OG PRISER

Prisene for våre produkter kan endres uten varsel.

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avslutte tjenesten (eller deler av eller innholdet i den) uten varsel når som helst.

Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart for endringer, prisendringer, suspensjon eller opphør av tjenesten.

AVSNITT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis aktuelt)

Noen produkter eller tjenester kan være tilgjengelig utelukkende på nettet via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan bare returneres eller byttes i samsvar med vår returpolicy.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise fargene og bildene av produktene våre i butikken så nøyaktig som mulig. Vi kan ikke garantere at din dataskjerms visning av en farge er nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten til, men er ikke forpliktet til, å begrense salget av våre produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester som vi tilbyr. Enhver beskrivelse av produkter eller produktpriser kan endres når som helst uten varsel, etter vårt eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avvikle et produkt når som helst. Eventuelle tilbud om produkter eller tjenester på dette nettstedet er ugyldige der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produktene, tjenestene, informasjonen eller annet materiale du kjøper eller mottar vil oppfylle dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten vil bli rettet.


SEKSJON 6 - NØYAKTIGHET AV FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere kjøpte mengder per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og/eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi endrer eller kansellerer en bestilling, kan vi forsøke å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret du oppga da bestillingen ble lagt inn. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som etter vårt skjønn ser ut til å være plassert av forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du godtar å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres i butikken vår. Du samtykker i å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdato, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg om nødvendig.

For mer informasjon, se våre retningslinjer for retur.

AVSNITT 7 - VALFRIA VERKTYG

Vi kan ge dig tillgång till verktyg från tredje part som vi varken övervakar eller har någon kontroll över.

Du bekräftar och godkänner att vi tillhandahåller tillgång till sådana verktyg "i befintligt skick" och "i befintligt skick" utan några garantier, framställningar eller villkor av något slag och utan något godkännande. Vi har inget som helst ansvar som härrör från eller är relaterat till din användning av valfria verktyg från tredje part.

All användning av valfria verktyg som erbjuds via webbplatsen sker helt och hållet på egen risk och enligt eget gottfinnande, och du bör se till att du känner till och godkänner de villkor på vilka verktygen tillhandahålls av den eller de berörda tredjepartsleverantörerna.

Vi kan också i framtiden komma att erbjuda nya tjänster och/eller funktioner via webbplatsen (inklusive lansering av nya verktyg och resurser). Sådana nya funktioner och/eller tjänster ska också omfattas av dessa användarvillkor.

AVSNITT 8 - LENKER TIL TREDJEPARTER

Noe innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige gjennom tjenesten vår, kan inneholde materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslenker på dette nettstedet kan lede deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og vil ikke ha noe ansvar for tredjeparts materiale eller nettsteder, eller for andre tredjeparts materialer, produkter eller tjenester.

Vi er ikke ansvarlige for skade eller ansvar i forbindelse med kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som gjøres i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst les tredjepartens retningslinjer og praksis nøye og sørg for at du forstår dem før du inngår en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål om tredjepartsprodukter skal rettes til tredjeparten.

AVSNITT 9 - ANVÄNDARKOMMENTARER, ÅTERKOPPLING OCH ANDRA BIDRAG

Om du på vår begäran skickar vissa specifika bidrag (t.ex. tävlingsbidrag) eller om du utan vår begäran skickar kreativa idéer, förslag, förslag, planer eller annat material, oavsett om det är online, via e-post, post eller på annat sätt (kollektivt kallade "kommentarer"), samtycker du till att vi när som helst och utan begränsning får redigera, kopiera, publicera, distribuera, översätta och på annat sätt använda de kommentarer som du skickar till oss i något medium. Vi är och kommer inte att vara skyldiga att (1) hålla alla kommentarer konfidentiella, (2) betala ersättning för alla kommentarer eller (3) svara på alla kommentarer.

Vi kan, men har ingen skyldighet att övervaka, redigera eller ta bort innehåll som vi efter eget gottfinnande bedömer är olagligt, stötande, hotfullt, ärekränkande, ärekränkande, pornografiskt, obscent eller på annat sätt stötande eller som bryter mot någon parts immateriella rättigheter eller dessa användarvillkor.

Du samtycker till att dina kommentarer inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter, inklusive upphovsrätt, varumärke, integritet, personlighet eller andra personliga eller äganderättsliga rättigheter. Du samtycker vidare till att dina kommentarer inte kommer att innehålla ärekränkande eller på annat sätt olagligt, kränkande eller obscent material, eller innehålla något datavirus eller annan skadlig kod som på något sätt kan påverka driften av tjänsten eller någon relaterad webbplats. Du får inte använda en falsk e-postadress, låtsas vara någon annan än dig själv eller på annat sätt vilseleda oss eller tredje part när det gäller ursprunget till kommentarer. Du är ensam ansvarig för dina kommentarer och deras riktighet. Vi tar inget ansvar och åtar oss inget ansvar för kommentarer som publiceras av dig eller någon tredje part.


AVSNITT 10 - PERSONLIG INFORMATION

Din inlämning av personlig information via butiken regleras av vår sekretesspolicy. Du kan läsa vår integritetspolicy.

AVSNITT 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTELATELSER

Fra tid til annen kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktfraktkostnader, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger hvis informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er feil, når som helst og uten varsel (selv etter at du har sendt inn bestillingen din).

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller klargjøre informasjon i Tjenesten eller på noen relatert nettside, inkludert, uten begrensning, prisinformasjon, unntatt der loven krever det. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato som brukes i tjenesten eller på et relatert nettsted, skal tolkes som at all informasjon i tjenesten eller på et relatert nettsted er endret eller oppdatert.

AVSNITT 12 - FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som er angitt i vilkårene for bruk, er det forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for ulovlige formål; (b) for å oppfordre andre til å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) for å krenke internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige vedtekter, regler, lover eller lokale forordninger; (d) for å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, nedvurdere, skremme eller diskriminere på grunnlag av kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) å laste opp eller overføre virus eller annen type skadelig programvare som vil eller kan brukes på en måte som påvirker funksjonaliteten eller driften av tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personopplysninger; (i) for å sende spam, phish, pharm, pretext, spin, crawl eller scrape; (j) for uanstendige eller umoralske formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til Tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller ethvert relatert nettsted hvis du bryter noen av de forbudte bruksområdene.